IN-ECO - Air and Vacuum Components - IN-ECOAir and Vacuum Componentswww.in-eco.hr

KOMPANIJA IN-ECO

Mi smo trgovačko i distribucijsko poduzeće koje nudi opskrbu puhaljkama, vakuumskim pumpama, mjeračima protoka te elementima za prozračivanje ili dijelovima tehnologija za pročišćavanje otpadnih voda, banjskih voda i voda iz zdravstvenih (wellness) objekata. Nudimo usluge i savjete za naše klijente u regiji Srednje i Istočne Europe.

Kompanija IN-ECO, d.o.o. osnovana je 1996. godine kao kompanija za distribuciju koja nudi proizvode svoje vlastite proizvodnje kao i proizvode svjetskih proizvođača na teritoriji Slovačke, odnosno u srednjoj i istočnoj Europi. Za proizvode iz našeg asortimana pružamo garantni i postgarantni servis. Našim kupcima nudimo široki asortiman proizvoda za primjenu posebno u vodoprivredi.
 
Kompanija IN-ECO je ekskluzivni zastupnik kompanija Alita Industries, Inc. (za srednju i istočnu Europu i Skandinaviju) i La Tecnica-fluidi (za Slovačku i Češku republiku). Od 2006. godine naša kompanija nudi membranska puhala i puhala s bočnim kanalom pod vlastitom markom „IN-ECO Air pump” i „IN-ECO Ring blower” serije INW. Zahvaljujući svojoj kvaliteti i pouzdanosti proizvodi naše marke stekli su veliki broj zadovoljnih kupaca na slovačkom i europskom tržištu.